Home / Nye OTC medlemmer / Ullevålseter

Pål Anders Ullevålseter

Pål Anders Ullevålseter sin blogg

Se også hjemmesiden til Pål Anders og https://www.facebook.com/PAULLEVALSETER

. Dekkproblemer. Etter å ha ligget...

. Dekkproblemer. Etter å ha ligget i mellom 150km og 170 i 22 mil var bakdekket nesten borte. Fra km 220 til 370, som var mål kjørte jeg i under 100 km. Trode nesten løpet var over og en av konkurentene kjørte uten dekk, for det brant opp. Blir for høy friksjon i høye hastigheter. Ble nr 7, 28 min bak Coma, men seks min bak nr 2.

Snart start !

 Da er det bare noen timer til start og alt ser ut til å være under kontroll med oss her i team Scandinavia. Selv er jeg jo spent på hvordan det kommer til å gå de første dagene for som regel er jeg litt for treg i begynnelsen. Det som er nytt nå er at [...]

Snart start !

Da er det bare noen timer til start og alt ser ut til å være under kontroll med oss her i team Scandinavia. Selv er jeg jo spent på hvordan det kommer til å gå de første dagene for som regel er jeg litt for treg i begynnelsen. Det som er nytt nå er at det er en lang etappe første dagen, så det må holdes full gass fra første meter. Normalt er de første dagene korte og man kan kjøre seg inn i rytmen i løpet.

Mellom klokken ni og elve ikveld skal vi over et podium i Buenos Aires her og det er helt ubeskrivelig mye mennesker her ,så det blir gøy. Så er det noen timer å sove før starten går klokken fem imorgen tidlig. Vi er fire timer etter Norge i tid.

Det blir ikke lett og oppdatere bloggen underveis for det er dårlig med nett der jeg skal, men skal gjøre så godt jeg kan. Gå derfor inn på dakar.no. Det er hjemmesiden min som bli oppdatert hver dag fra Norge.

Klar!!!!!

 Da er innsjekk unnagjort og det er så deilig å ha blitt ferdig med det. Det skal så lite til før man ikke får starte for det er mye papirer i form av lisenser, forsikringer, tekniske ting på kjøretøyene. Jeg leide en vanlig leiebil her i Buenos Aires som nå er en assistansebil i løpet. Den [...]

Klar!!!!!

Da er innsjekk unnagjort og det er så deilig å ha blitt ferdig med det. Det skal så lite til før man ikke får starte for det er mye papirer i form av lisenser, forsikringer, tekniske ting på kjøretøyene. Jeg leide en vanlig leiebil her i Buenos Aires som nå er en assistansebil i løpet. Den ser nå ut som den værste rally bilen så håper eieren ikke dukker opp. Vi har skrudd ut halve dersbordet og montert innstrumenter der som er påbudt, så nå er den klar og ferdig sjekka inn i løpet. Puuuhhh!!!!

Et eksempel på hvor lett det er å få problemer er Francisco Arredondo som kjører sykkel på teamet. Han har fått feil lisens fra forbundet sitt og de nekter han start om han ikke fikser det i løpet av dagen. Ikke så lett 1 januar vil jeg tro. Han er en sånn som fikser det meste så lurer på hvordan han knekker denne nøtta? Han har brukt ca en milion kroner på det her, så han er litt stressa.

Imorgen er det show og podium i sentrum her på kvelden før starten går kl 5 lørdag morgen.

Godt nytt år!

 Godt nytt år fra Buenos Aires. Hvor hardt de feirer her skal bli spennenede og se, men det ryktes om et stort felles fyrverkeri som det er vanlig å ha rundt i verden. Vi får se, om jeg ikke sover da? Må opp klokken seks for kontroll av hele teamet hos arangøren og jeg er nervøs som [...]

Godt nytt år!

Godt nytt år fra Buenos Aires. Hvor hardt de feirer her skal bli spennenede og se, men det ryktes om et stort felles fyrverkeri som det er vanlig å ha rundt i verden. Vi får se, om jeg ikke sover da? Må opp klokken seks for kontroll av hele teamet hos arangøren og jeg er nervøs som vanlig for dette. Lite som skal til før det blir trøbbel, men når vi er igjennom er det full gass og kun fokus på det.

Nyttårsforsettet mitt er å kjøre fortere og smartere en før her i Dakar løpet, så får vi se hvordan det går til slutt.

Sommer i Buenos Aires

 Her er det sommer å noen og tredve grader. Sjønner at det skal bli svært varmt de første dagene, men det skal jeg ikke klage på for det er fjellene og kulda jeg gruer meg til. Vi er tre timer bak i tid så det er lettere å stå opp om morgenen en vanlig så langt. [...]

Sommer i Buenos Aires

Her er det sommer å noen og tredve grader. Sjønner at det skal bli svært varmt de første dagene, men det skal jeg ikke klage på for det er fjellene og kulda jeg gruer meg til. Vi er tre timer bak i tid så det er lettere å stå opp om morgenen en vanlig så langt. Imorgen tidlig skal vi få lastebil og sykler så da er det igang. Har brukt dagen til å lokalisere de forskjelige stedene ting skal være her i byen de neste dagene. Det tokk et døgn og reise hit så vi skal prøve å få sove litt for det ble få timer sist natt.

Ellers er det en utrolig fin by med mye å se, selv om mitt fokus ikke henger helt med på det nå. Så vi er i rute og er ikke redd for å få "brakkesyken" for de neste dagene blir hektiske før start.

Avreise!

 Da er det klart for avreise til Buenos Aires og det er enorm spenning i kroppen denne gangen. Den er sterkere en vanlig og det har vel litt med at ting blir litt anderledes og er litt spent på hva som venter i ørken,  stepper, fjell og strand. Det skal bli så godt og få [...]