Home / Forum / Tur og treff / Ryperittet 2017

Ryperittet 2017

|
|
Next topic
 »

Du må være et registrert OTC-medlem for å delta i forumet. Du kan registrere deg her

Author Message

Dörthe Jäschke
783
Hønefoss
Østlandet

16. juli 2017 15:35:17

Vi arrangerer Ryperittet i år, også, og invitere nye og gamle "ryper" til en klassisk OTC-tur i (lang)helgen i uke 34.

Ryperittet er et høstarrangement for OTC-jenter for å samles, kjøre sammen, bli bedre kjent, og kose seg på tur på forskjellig underlag. Det er også tenkt å være en rekrutteringsarena for MC-ryper som vil prøve seg på grusen for første gang, og for å øke kvinneandelen i et noe mannsdominert og ORC dominert miljø i OTC.

På fredag møtes vi i Lemonsjøentraktene, og kjører på varierte veier fra fjellet til skogs.Nærmere info om rute får alle påmeldte på epost eller i vår Facebookgruppe "Ryperittet 2017"

Dette er først og fremst et arrangementet for selvkjørende ryper, men eksosryper med egen eller lånt sjåfør er også velkomne til å delta. Kan hende sjåføren må tåle litt "kakling" rundt grillen om kvelden! blunk

Vi tar det med ro, tilpasser tempo etter de "ferskeste", kjører ikke over evne, og har god tid til å vente på alle.
Det er stor fare for uregelmessige, men jevnlige stop som foto-, mat-, bade-, tisse- eller naturbeundringspauser.
Alle er selv ansvarlige for å stille med en god vedlikeholdt sykkel, og selv om ruta ikke er særlig teknisk er det nok best at du har dekk som er beregnet for lett grus.

Siden vi bor så spredt i dette herlige landet: for langveisfarende ryper som ønsker å komme til Østlandet for felles avreise dagen før turstart (eller som kan tenke seg å starte en dag tidligere) kan gratis overnatting på "Couchsurfing Hotell på Knestang" i Hønefoss ordnes for maks 6 stykker.
Send epost til winch (att) web . de for sondering, påmelding eller hvis du vil vite mer om ruta. happy

Endret: 16. juli 2017 15:47:15